Загинув випускник Житомирської політехніки Віктор Семенчук

Shares

Трагічна звістка знову надійшла до Житомирської політехніки. Захищаючи Україну, у боротьбі з ворогом героїчно загинув випускник університету Семенчук Віктор Сергійович (19.06.1998 – 25.12.2023). Старший лейтенант Віктор Семенчук був командиром І мінометного взводу – старшим офіцером мінометної батареї 6-го БОП, уродженцем с. Підруддя Овруцької громади.

Віктор навчався в університеті протягом 2015-2021 років, завершив навчання на бакалавраті за напрямом підготовки «Туризм» (2019 рік) та магістратурі за спеціальністю «Правоохоронна діяльність» (2021 рік). Викладачі згадують його як веселого, доброзичливого, цілеспрямованого, він завжди був на позитиві, мав справжніх друзів та був надійним другом у відповідь.

У жовтні 2022 року Віктор був призваний до лав Збройних Сил України. Понад рік офіцер Національної гвардії України Віктор Семенчук боронив нашу волю і свободу. Та, на жаль, у світлий день Різдва Христового, 25 грудня 2023 року, мужньо і відважно боронячи Україну, Герой загинув поблизу н. п. Ямпіль Краматорського району Донецької області внаслідок мінометного обстрілу противника.

Колектив та здобувачі освіти Державного університету «Житомирська політехніка» висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким загиблого Героя… Вічна слава і світла пам’ять Герою!

Дякуємо за захист України та українського народу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */