Загинув випускник Житомирської політехніки Андрій Косенко

Shares

Друга за день трагічна звістка про полеглого Захисника України та випускника Житомирської політехніки. Уклінно схиляємо голови перед Героєм, який віддав за незалежність та суверенітет України найдорожче – своє життя. Збільшується небесне військо… Загинув Косенко Андрій Валерійович – випускник факультету інформаційно-комп’ютерних технологій (10.07.1992 – 22.12.2023).

Андрій вступив в університет по закінченню Житомирського технологічного коледжу, здобув освітній ступінь бакалавра за напрямом підготовки «Програмна інженерія» (2015 р.) та освітній ступінь спеціаліста за спеціальністю «Програмне забезпечення систем» (2016 р.). Він працював програмістом, а також провідним інженером комп’ютерних систем Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олега Ольжича.

Захисник пішов на війну 1 березня 2022 року добровольцем, став спецпризначенцем, штурмовиком, бойовим медиком. Він брав участь у боях під Бахмутом, на Херсонщині, Східному фронті, в Харківській області… 16 грудня 2023 року Андрій був поранений на Донбасі, а 22 грудня помер у лікарні.

Прощання з Андрієм відбудеться в п’ятницю 29 грудня спочатку у дворі по вул. Київській, 88 (орієнтовно 12:30), а потім в Свято-Михайлівському кафедральному соборі. Поховання Захисника України пройде на Смолянському військовому кладовищі.

Колектив та здобувачі освіти Державного університету «Житомирська політехніка» висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким загиблого Героя… Вічна слава і світла пам’ять Герою!

Дякуємо за захист України та українського народу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */