Участь ЦРПК та інноваційного хабу Житомирської політехніки у воркшоп-презентації «Розвиток підприємницької екосистеми в Житомирі»

Shares

Керівник Центру розвитку професійної кар’єри Державного університету «Житомирська політехніка» Вячеслав ТКАЧУК відвідав воркшоп-презентацію «Розвиток підприємницької екосистеми в Житомирі», що відбулась 5 грудня 2023 р. на базі комунальної установи «Агенція розвитку міста» Житомирської міської ради.

Захід організований і проведений агенцією спільно з департаментом економічного розвитку Житомирської міської ради в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств, а також підтримку інновацій та експорту.

На заході було презентовано два великі проєкти, а саме: «Школа експорту» та «ДоБре».

Борис ПАХОЛЮК, директор комунальної установи «Агенція розвитку міста» Житомирської міської ради, представив прогресивний проєкт «Лабораторія підприємництва», завдання якого пов’язане з пошуком рішень щодо забезпечення росту бізнесу та започаткування нових видів бізнесу у місті Житомирі.

Безпосередньо під час воркшопу учасники мали змогу попрацювати за 2-ма ключовими напрямами:

  1. Пошук вигід і можливостей «Лабораторії підприємництва» та коворкінгу, що прилягає до неї.
  2. Підтримка місцевого бізнесу в рамках проєкту «ДоБре».

Було сформульовано дорожню карту використання потужностей виробничої лабораторії.

Вдалося поспілкуватися з наступними представниками місцевого бізнесу:

  1. Учасником навчального курсу «Школа експорту» Максимом КОВПАКОЮ, який представляв компанію «Гараж 0412».
  1. Представником компанії «Easy 3D Print» Максимом ПАСТУХОМ.

Усіх учасників-підприємців від імені ЦРПК та інноваційного хабу Житомирської політехніки було запрошено ознайомитися з можливостями інноваційного хабу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */