Участь студентів ОП “Системи бізнес-аналітики” в освітній програмі “Молоді Амбасадор(к)и Розмаїття”

Shares

Протягом 13-17 грудня 2023 року студенти ОП “Системи бізнес-аналітики” Дешков Максім та Шатіло Марія взяли активну участь в освітній програмі “Молоді Амбасадор(к)и Розмаїття”, що реалізує громадська організація “СТАН” разом з партнерами.

Під час проходження тренінгу було розглянуто низку тем, що стосуються важливості створення інклюзивного та толерантного суспільства, впливу молодіжного активізму на громадськість та владу, перспектив та важливості розвитку культурного аспекту в Україні.

Разом з нашими студентами в освітній програмі взяли активну участь представники багатьох організацій та освітніх закладів, в тому числі: МЦ “Paragraph”, ГО “Типу молодь”, ГО “Центр розвитку молоді”, МГО “Молода Боржава – спільнота активної молоді” та багато інших.

Проведенням освітньої програми займались досвічені фасилітаторки, Олена Григоряк – експертка у сфері просування гендерної рівності та захисті права ЛГБТКІ+, координаторка регіонального представництва громадської організації «Інсайт» у місті Чернівці, та Соломія Зінець-Мацишин – експертка у сфері мистецтва, молодіжної та культурної політики, організаторка культурно-дозвіллєвої та екологічної діяльності, ініціаторка створення молодіжного центру в м.Коломия, співзасновниця соціальної ініціативи “Вулик змістів”.

Висловлюємо велику подяку організатор(к)ам даної освітньої програми за отриманий досвід, наші студенти з великим завзяттям виконували завдання програми, активно брали участь у дискусіях та заходах, а також поділилися своїми думками та ідеями у даному напрямку.
Ще раз дякуємо за участь у програмі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */