Нагородження фіналістів марафону «Разом до мрій»

Shares

Навчальна сесія для студентів і ліцеїстів Житомирської політехніки, які брали участь у марафоні саморозвитку «Разом до мрій», що організували викладачі кафедри філософсько-історичних студій та масової комунікації університету, розпочалася нагородженням фіналістів. Серед 46 зареєстрованих учасників вдалося впоратися з усіма завданнями марафону лише 17.

Активно студенти-марафонці реалізували завдання на «День яскравого одягу», коли вони усі прийшли в університет в одязі незвичних для себе кольорів, створюючи яскравий настрій своєму оточенню. Або ж «День подяки», у який робили донати для ЗСУ чи приносили смаколики, які згодом передано у військовий госпіталь.

Цікавим виявився «День відкриттів», коли всім учасникам потрібно вибрати нову активність, яку вони ніколи раніше не робили,  і спробувати її впродовж дня, а після цього поділитися враженнями та відчуттями. Наприклад, «День чотирилапих друзів», у який студенти та ліцеїсти самі годували безпритульних тварин і надсилали фотозвіти, а дехто приносив корм для тваринок, що згодом передано через громадську організацію «Animal Help Zhytomyr» до геріатричного пансіонату. Теплими спогадами були «День добра», «День родини», «День щирості», «День натхнення».

Нагородження переможців відбулося в актовій залі університету, де всі отримали ексклюзивні сувенірні чашки Житомирської політехніки, а окремі учасники, які дуже проявили активність, то ще й – книги із саморозвитку.

Як зазначив завідувач кафедри філософсько-історичних студій та масових комунікацій Вадим Слюсар:

«Мету марафону «Разом до мрій» досягнуто на найвищому рівні, оскільки організатори зуміли допомогти студентській молоді в особистісному зростанні та професійній зрілості, дружній взаємодії та обміні досвідом, додати приємних емоцій, підвищити якісний рівень буденного життя в період війни. Викладачі кафедри Ольга Гордійчук і Надія Яблонська фахово та цікаво організували «Разом до мрій», постійно тримали руку на пульсі в процесі марафону, щоб успішно реалізувати всі завдання, що їм і вдалося».

Надія Яблонська:

«Надзвичайним було те, що учасники марафону дійсно сформували нові звички у саморозвитку в цілому і професійному розвитку зокрема. Особливо це було відчутно на фінішній прямій, коли вони надсилали свої звіти. Студенти й ліцеїсти виходили із зони комфорту і прагнули стати кращою версією самого себе, що радувало організаторів марафону, який був своєрідним викликом і для себе. Вельми дякую усім марафонцям за їх сміливість, наполегливість та результативність».

Валерія Савіцька:

«Марафон  – це особлива подія. Вперше беру участь у такому дійстві. Особисто мені він дав можливість розвиватися, зрозуміти, що я можу набагато більше, ніж думаю. Я взяла для себе цінні та класні поради, дізналася багато нового і познайомилася з цікавими людьми. Це дуже крутий досвід. Щиро дякую організаторам за таку можливість і за яскраві емоції. Я просто під неймовірними враженнями, і дуже щаслива, що стала однією із переможців марафону!».

Нагородження учасників марафону завершилося спільною фотосесією на згадку та побажаннями досягати нових висот і ніколи не здаватися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */