Триває тиждень кар’єри у Житомирській політехніці: зустріч-знайомство з представниками ПрАТ «Електровимірювач»

Shares

Продовжується Тиждень кар’єри у Житомирській політехніці. 06 грудня відбулася зустріч з технічним директором ПрАТ “Електровимірювач” Віталієм ЛЮЛЬКО.

На заході були присутні здобувачі освітніх програм факультету інформаційно-комп’ютерних технологій – «Інженерія програмного забезпечення», «Веб-технології», «Комп’ютерна графіка та розробка ігор», «Комп’ютерні науки», «Системи бізнес-аналітики», «Комп’ютерна інженерія», «Кібербезпека», «Біомедичний комп’ютинг», «Біомедична інженерія», «Телекомунікації та радіотехніка» та «Інформаційні відеосистеми та системи контролю доступу».

Про історію становлення та розвиток знаменитого підприємства, покоління його продукції, її місце на сучасному ринку, яких фахівців потрібує підприємство, який має бути у них багаж знань і вмінь, практику та працевлаштування – ось ключові моменти його розповіді. Звісно, що і питання від слухачів були, на які вони отримали вичерпні відповіді.

Щиро дякуємо технічному директору ПрАТ «Електровимірювач» Віталію ЛЮЛЬКО за знайдений час для заходу у рамках тижня кар’єри, змістовну, цікаву та невимушену атмосферу зустрічі.

Кафедра комп’ютерних технологій у медицині та телекомунікаціях,
факультет інформаційно-комп’ютерних технологій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */