Студенти Житомирської політехніки – лауреати Міжнародного дистанційного багатожанрового конкурсу «Талантія»

Shares

Учасники вокального колективу «Акорд» Центру культури студентської молоді Житомирської політехніки Анастасія Татарчук (студентка факультету бізнесу і сфери обслуговування, гр. ФБС-9), Ангеліна Рудик (студентка факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя, гр.ПЛ-6), Софія Новіцька (студентка факультету бізнесу і сфери обслуговування, гр. ГРС-5 та студентка факультету гірничої справи, природокористування та будівництва, гр. ЕО-42), Тарас Ковбасюк (студент факультету гірничої справи, природокористування та будівництва, гр.РР-50) взяли участь у Міжнародному дистанційному багатожанровому конкурсі мистецтв «Талантія».

Конкурс проводився 30 листопада 2023 року в м. Києві за підтримки Міністерства освіти i науки України та Міністерства культури та інформаційної політики України. Організатор конкурсу – Благодійний Фонд «Талановитий світ» ставить за мету створення мистецької платформи для виявлення талантів, сприяє освітньому та культурному розвитку талановитої молоді та обдарованих людей незалежно від їх віку, соціального та матеріального становища в Україні та в світі.

Наші студенти представили на конкурс відеозаписи відомих українських естрадних пісень у власному виконанні і здобули такі нагороди:

Анастасія Татарчук – звання Лауреата І ступеня за виконання пісні «Хлопці кучеряві».

Ангеліна Рудик – звання Лауреата І ступеня за виконання пісні «Пісня буде поміж нас».

Тарас Ковбасюк – звання Лауреата І ступеня за виконання пісні «Як тебе знайти».

Софія Новіцька – звання Лауреата ІІ ступеня за виконання пісні «Годі говорити про того, кого нема».

Вітаємо учасників вокального колективу «Акорд» та бажаємо подальших творчих перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */