DANCE BATTLE 2023: подорож студентів до міста Львова

Shares
#Ти_як ❤️ Посмішки на обличчях, радість в очах, емоції позитиву, занурення у передріздвяну казку. Все це можна побачити  на фото студентів Житомирської політехніки з їх подорожі до міста Львова.
Нагадаємо, що 30 листопада в Житомирській політехніці відбулася яскрава та емоційна подія студентського життя DANCE BATTLE 2023, в якому перемогу виборола команда факультету національної безпеки, права та міжнародних відносин «Hogwarts Polytechnic. Головним призом для переможців стала поїздка в будь-яке місце України за їх вибором.
Студенти обрали місто Лева, адміністрація ж підтримала їх вибір і вже 16 грудня майже 80 представників університету, учасники команди переможця та студенти всіх факультетів, здійснили заплановану подорож.
Студенти відвідали ландшафтні парки, історичні та архітектурні памʼятки, музейні експозиції та інші цікаві локації. Але найголовнішим було спілкування в теплій й дружній атмосфері, а також спільні спогади назавжди. Для багатьох подорож Львова була вперше, радіємо, що це стало можливим разом з Житомирською політехнікою.
Особливу подяку наші студенти висловлюють ЗСУ за можливість жити студентським життям! Вчіться, прагніть кращого, будьте активними та свідомими! Житомирська політехніка створює можливості, використовуйте їх по максимуму!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */