Стажування викладачів Житомирської політехніки в Технічному університеті міста Ліберець (Чеська Республіка)

Shares

 З 4 по 8 грудня 2023 року відбувся робочий візит представників Житомирської політехніки до Технічного університету міста Ліберець (Чеська Республіка) в рамках міжнародної програми Еразмус+.

Факультет мехатроніки, інформатики та міждисциплінарних досліджень Технічного університету міста Ліберець відвідали в.о. декана факультету комп’ютерно-інтегрованих технології, мехатроніки і робототехніки Андрій Ткачук, заступник декана цього ж факультету Анна Гуменюк та старший викладач кафедри робототехніки, електроенергетики та автоматизації ім. проф. Б.Б. Самотокіна Мартін Богдановський.

Представники обох факультетів обговорили результати багаторічної співпраці, майбутні спільні наукові дослідження та нові проєкти. Програма візиту також включала участь у воркшопах з питань організації та удосконалення роботи із зарубіжними студентами і випускниками, відвідування сучасних інженерних лабораторій та презентація діяльності Житомирської політехніки для учасників тижня мобільності Erasmus+ International Credit Mobility (22 ЗВО з 12 країн Європи).

Участь делегації у тижні мобільності стала можливою завдяки підтримці Міністерства освіти і науки України, ректорату та міжнародного відділу Житомирської політехніки через розуміння необхідності подальшого розвитку наукового та освітнього співробітництва між університетами країн-партнерів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */