Аудиторне заняття з професіоналом-практиком для студентів спеціальності 232 «Соціальне забезпечення»

Shares

8 грудня 2023 року для здобувачів вищої освіти третього та четвертого курсів навчання спеціальності 232 «Соціальне забезпечення» факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя проведено аудиторну лекцію від професіонала-практика на тему «Консалтинг та коучинг у менеджменті соціального забезпечення».

Лекторка – голова громадської організації «Інститут Креативних Інновацій» Вікторія БЕЗСМЕРТНА – розповіла про сутність консалтингу та коучингу, їх відмінності між собою, необхідність та особливості використання прийомів консалтингу та коучингу у професійній діяльності та в цілях саморозвитку. Цікавими для студентів були реальні приклади проведення коучингових сесій та надання консалтингових послуг ГО «Інститут Креативних Інновацій».

За результатами аудиторної лекції здобувачі освіти отримали вичерпну інформацію щодо ролі, особливостей та технік консалтингу й коучингу у менеджменті соціального забезпечення.

Щира подяка пані Вікторії за чудово проведену лекцію, наповнену теоретичним та ілюстративним матеріалом, прикладами консалтингової практики та практики коучингу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */