«Новітні інфраструктурні та кібербезпекові рішення компанії IBM» на тижні кар’єри у Житомирській політехніці

Shares

6 грудня 2023 року в межах Тижня кар’єри, який проводився Факультетом інформаційно-комп’ютерних технологій Державного університету «Житомирська політехніка», відбулася зустріч з представниками університетського партнера – українського представництва всесвітньо відомої ІТ-компанії IBM.

Тематика цієї зустрічі, а саме «Новітні інфраструктурні та кібербезпекові рішення компанії IBM», тісно пов’язана з важливими для нашої країни питаннями впровадження нових інновацій, технологій, технологічних, рішень та продуктів при побудові та розвитку стійкої захищеної ІТ-інфраструктури приватного та державного сектору.

Зі сторони компанії до зустрічі як доповідачі долучилися провідні фахівці за технологічними та кібербезпековими напрямками Сергій Костенко та Андрій Кузьменко. Зі сторони університету до зустріч як слухачі долучилися викладачі кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки, а також більше ніж 150 студентів, які здобувають освіту на бакалаврських на університетських освітніх програмах “Інженерія програмного забезпечення”, “Веб-технології”, “Комп’ютерна графіка та розробка ігор”, (спеціальність 122 “Комп’ютерні науки”), “Системи бізнес-аналітики”, “Комп’ютерна інженерія”, “Кібербезпека”, “Біомедичний комп’ютинг”, “Біомедична інженерія”, “Телекомунікації та радіотехніка”, “Інформаційні відеосистеми та системи контролю доступу”.

Доповідачі представили бачення та роль компанії IBM у розвитку сучасних ІТ-технологій та кібербезпекових рішень. Розглядалися питання розробки сучасних квантових комп’ютерів, датацентрів, хмарних та гібридних інфраструктур і кібербезпекових рішень. Також доповідачі поінформували слухачів на те, що компанія IBM реалізовує багато відкритих та партнерських освітніх проєктів за різними напрямками і запропонували долучатися до програми IBM SkillsBuild.

Зустріч відбулася у теплій щирій атмосфері, доповідачі максимально комунікували з аудиторією, а слухачі, і студенти, і викладачі, з задоволенням включалися у процес спілкування, активно відповідали на питання спікерів, задавали власні питання, коментували різні кейсові приклади з власного досвіду тощо. Кращі питання та відповіді студентів та викладачів були відзначені  чудовими приємними призами від спікерів.

Щиросердечна подяка Андрієві Кузьменку та Сергієві Костенку від викладачів та студентів  Житомирської політехніки за чудово проведений захід.

Кафедра комп’ютерної інженерії та кібербезпеки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */