Інтерактивна лекція з медіаграмотності від студентів факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя

Shares

Cтудентами-медійниками групи Ф1 під керівництвом викладача Ольги Гордійчук було проведено інтерактивну лекцію з медіаграмотності для студентів третього курсу спеціальності 256 “Національна безпека”.

Максим Кірієнко розповів про основні правила грамотного поводження з інформацією, навів приклади маніпуляцій в ЗМІ, розповів як розрізняти правдиву новину від фейку, запропонував цікаві завдання.

Поділився своїми враженнями: «Я розповів про медіаграмотність та важливість критичного мислення, про певні нюанси, які ми кожен день бачимо в новинах/повідомленнях, їх вплив, висвітлив декілька методик як фільтрувати інформацію, розкривати фейки та маніпуляції. Нові знання студентів були закріплені інтерактивною вправою».

Дарина Пархомчук та Євгеній Матвійчук поділилися власними життєвими прикладами.

«Це було дуже цікаво та змістовно! Ми дізналися більше про різні аспекти медіаграмотності, проаналізували, чи достовірні джерела використовуємо. Спілкуючись у комфортній атмосфері, ми обговорювали і серйозні питання і жартували. Дякуємо філософам медійникам та нашому викладачу Ользі Гордійчук за цінні знання!»Карина Гоша, студентка групи НБ-1.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */