Участь кафедри туризму та готельно-ресторанної справи у Всеукраїнському круглому столі «Підготовка фахівців для сфери туризму і рекреації»

Shares

У рамках удосконалення освітньо-професійних програм, гарант освітньо-професійної програми «Туризм» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» Валентина ЛЮБЧЕНКО та завідувачка кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Альона КЛИМЧУК, 21 листопада 2023 року прийняли участь у Всеукраїнському круглому столі «Підготовка фахівців для сфери туризму і рекреації» в режимі онлайн, на якому визначили пріоритетні напрямки розвитку підготовки здобувачів вищої освіти як майбутніх фахівців туристичної галузі.

Модераторкою заходу, була завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи та туризму НУБІП, професорка Світлана МЕЛЬНИЧЕНКО, наголосила, що круглий стіл об’єднав ключових стейкхолдерів освітньо- професійних програм: академічну спільноту, здобувачів, практиків.

В рамках круглого столу проводилось обговорення освітніх програм «Туризм» ОС «Бакалавр», гарантка к.е.н., доцент Ірина КУДІНОВА і «Міжнародний туристичний бізнес» ОС «Магістр», гарантка д.е.н., професор Інна ЛЕВИЦЬКА, що реалізовується в Національному університеті біоресурсів та природокористування України. Та освітніх програм «Туризм» ОС «Бакалавр», гарантка д.е.н., професор Ірина АНТОНЕНКО і «Туризмознавство» ОС «Магістр», гарантка к.е.н., доцент Ірина МЕЛЬНИК, що реалізовується у Національному університеті харчових технологій.

Організатори Всеукраїнського круглого столу визначили особливості підготовки фахівців з туризму та рекреації за освітніми програмами Національного університету біоресурсів та природокористування України і Національного університету харчових технологій.

До обговорення освітньо-професійних програм долучилися представники академічної спільноти з Поліського національного університету Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного Луганського національного університету імені Тараса Шевченка Київського державного Коледжу туризму та готельного господарства. Також, долучилися до обговорення голова Громадської спілки «Всеукраїнська асоціація гідів» Яніна Гаврилова та керівниця і засновниця туристичної агенції «УАДЖЕТ» Інна Вінніченко надали свої пропозиції з удосконалення процесу підготовки сучасних фахівців.

Дякуємо, організаторам, кафедрі готельно-ресторанної справи та туризму Національного університету біоресурсів і природокористування України та кафедрі туристичного та готельного бізнесу Національного університету харчових технологій за комунікацію. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */