Викладачі Житомирської політехніки пройшли курс «Ораторське мистецтво – основа викладацької діяльності»

Shares

У листопаді викладачі кафедри психології та соціального забезпечення прослухали курс «Ораторське мистецтво – основа викладацької діяльності» від викладача кафедри педагогічних технологій та мовної підготовки Саннікової Світлани Борисівни.

Ораторське мистецтво є специфічною сферою діяльності педагога, що, крім іншого, висуває вимоги до нього володіти вміннями логічно, дохідливо й переконливо викладати власні думки та погляди.

Відтак, курс був спрямований на вдосконалення техніки мовлення, оволодіння навичками привертати увагу пасивної групи, виголошувати яскраві промови на форумах та не зірвати голос після п’яти пар поспіль. Викладачі дізналися секрети успішної взаємодії з аудиторією, а також отримали цінні поради щодо використання ораторських прийомів, які дозволять налагодити якісний зв’язок та знайти порозуміння з будь-якими слухачами.

По завершенню курсу, його учасники отримали сертифікати від Школи педагогічної дизайну, що є структурним підрозділом Державного університету «Житомирська політехніка».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */