Тренінг «Які інструменти допомагають журналістам-розслідувачам викривати корупцію» у Житомирській політехніці

Shares

Місяць академічної доброчесності в Житомирській політехніці розпочав факультет національної безпеки, права та міжнародних відносин.

02.11.2023 р. викладачі та студенти факультету, взяли участь у тренінгу Національного агентства з питань запобігання корупції. Тренінг «Які інструменти допомагають журналістам-розслідувачам викривати корупцію» провів відомий журналіст-розслідувач, засновник та редактор проєкту «Наші гроші» Юрій Ніколов.

Під час зустрічі студенти отримали інформацію про основні інформаційні ресурси, які дозволяють здобути інформацію про можливі випадки корупції та шляхи її викриття, дізналися про результати журналістських розслідувань та їх наслідки для суспільства, про роль боротьби з корупцією у формуванні іміджу країни та розбудові громадянського суспільства. Саме завдяки професійним представникам четвертої влади та їх активній громадянській позиції, в тому числі і щодо боротьби з корупцією, формується громадянське суспільство, підвищується прозорість, підзвітність та ефективність діяльності органів влади, унеможливлюються прояви недоброчесності у різних суспільно-політичних процесах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */