Неформальна освіта студентів спеціальності 103 «Науки про Землю»

Shares

Студенти спеціальності 103 «Науки про Землю» разом із викладачами: професором Ларисою ШЕВЧУК та доцентом Людмилою ВАСІЛЬЄВОЮ пройшли онлайн курси на платформі PROMETHEUS.

В рамках вивчення освітньої компоненти «Аналіз та оцінка надзвичайних ситуацій» було обрано онлайн курси: «Цивільна оборона та захист у надзвичайних ситуаціях» та «Оцінка шкоди довкіллю від російської агресії».

Дані курси доповнили теми, зокрема в питаннях:
• як підготуватися до надзвичайної ситуації;
• алгоритм дій у випадку її настання;
• безпека під час надзвичайної ситуації, зокрема під час війни;
• оцінка школи довкіллю від воєнних дій.

Дані курси є вкрай актуальними для підготовки студентів освітньої програми «Управління земельними та водними ресурсами», адже дають можливість ознайомитися з технічною, економічною оцінкою шкоди довкіллю, зокрема водним та земельним ресурсам та населенню під час надзвичайних ситуацій та від російської агресії, що і нині триває.

Студенти, прослухавши відео-лекції, виконавши практичні завдання, обговорили вивчений матеріал на заняттях і пройшли тестування, тому отримали сертифікати, що засвідчують успішне завершення даних курсів на платформі онлайн-освіти України. Розуміючи важливість неформальної освіти у підготовці майбутніх фахівців, викладачі кафедри наук про Землю і надалі залучатимуть здобувачів освіти до такої практики.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */