Студенти Житомирської політехніки взяли участь у конференції “Відбудова України: для людей та про людей”

Shares

10 листопада студенти факультету національної безпеки, права та міжнародних відносин Тарасюк Михайло, Пухтаєвич Катерина, Ковальчук Марта та Лисак Дмитро (група ПО-2) взяли участь у конференції “Відбудова України: для людей та про людей”.

Повномасштабна агресія росії проти України спричинила масштабні потрясіння в житті людей – багато з них втратили свої домівки та рідних, мільйони були змушені тікати за кордон. Відбудова міст та сіл, повернення біженців, реінтеграція ветеранів та створення антропоцентричних умов життя для українців стануть пріоритетними завданнями у стратегічному розвитку України на найближчі десятиліття. Що відбувається з людським капіталом в умовах війни? Які політики необхідні для повернення людей? Як врахувати потреби різних груп населення під час відновлення?

Відповіді на ці питання студенти отримали на конференції «Відбудова України: для людей і про людей», організованій аналітичним центром «Вокс Україна» за підтримки The National Endowment for Democracy (NED). Захід зібрав разом українських урядовців, представників органів місцевого самоврядування, науковців, експертів та представників громадянського суспільства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */