Результати команд Житомирської політехніки у 5 турі кібербезпекових змагань Cyber Unity Fridays

Shares

Вже минуло більше ніж два місяці, як команди Житомирської політехніки PwnSquad та Cyber Rangers, до складу яких входять студенти, як  навчаються на університетських бакалаврських та магістерських освітніх програмах Кібербезпека та Компʼ ютерна інженерія, беруть участь у всеукраїнських онлайнових кібербезпекових змаганнях Cyber Unity Fridays.

Базою змагань є перший український кіберполігон UnitRange, організаторами змагань – Cyber School та CyberUnit.tech. Активну підтримку змаганням надають Міністерство Цифрової Трансформації України, Національний координаційний центр кібербезпеки та платформа для пошуку роботи у сфері кібербезпеки CyberPeople.

3 листопада 2023 року змагання перетнули екватор, а саме відбувся 5 тур, у якому брали участь 221 команда. У цьому турі перед командами ставилося чотири завдання, метою яких було захоплення 22 прапорів. Максимальна кількість балів 5-го туру становила 2860.

Результати 5 туру Cyber Unity Fridays для наших команд є такими:

  • Команда PwnSquad9 місце, 1160 балів, 12 захоплених прапорів.
  • Команда Cyber Rangers11 місце, 1010 балів, 10 захоплених прапорів.

Наші команди протягом більшості пройдених турів опанували нові професійні знання, набули практичного досвіду, що у сукупності забезпечує стабільне поступове зростання результатів і свідчить про подальші перспективи команд.

Щиросердечно вітаємо наших студентів, підтримуємо з усіх сил, бажаємо наснаги та успіхів у досягненні поставлених цілей.

Кафедра компʼютерної інженерії та кібербезпеки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */