Бери участь у стратегічних сесіях «Українські студії в славістиці: візуалізація»!

Shares

Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України та Офіс підтримки вченого запрошують до участі у стратегічних сесіях «Українські студії в славістиці: візуалізація». Тематика стратегічної сесій: «Роль діаспори у поширенні українських студій у світі»

Організатори: Міністерство освіти і науки України, Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України, Офіс підтримки вченого, Державне підприємство «Український державний центр міжнародної освіти», Фонд Президента України з підтримки освіти, науки та спорту.

Дата проведення: 09 листопада 2023 р. (з 09.00 год. до 11.00 год.)

Мета заходу – переосмислення місця і ролі українських студій в сучасній славістиці, розуміння значення бренду та іміджу України у світовому просторі.

До участі у заході запрошуються науковці, дипломати, здобувачі вищої освіти, представники громадських організацій та інші особи, кого зацікавлять питання, що будуть обговорюватися на стратегічній сесії.

Робочі мови конференції: українська, англійська (за потреби).

Форма проведення: онлайн. Посилання на онлайн зустріч буде надіслано напередодні заходу.

Реєстрація для участі онлайн здійснюється за посиланням.

Учасники групи розсилки «Вулик українських студій» можуть не реєструватись.

Бажаючих виступити із доповідями просимо звертатись до оргкомітету.

Участь у заході – безкоштовна. Сертифікат учасника – не передбачено.

Заходи із циклу стратегічних сесій «Українські студії в славістиці: візуалізація» будуть проведені з метою висвітлення тенденцій розвитку україністики в сучасних умовах, наявних викликів та перспектив їх подолання, а також зміни ролі України, що призводить до актуалізації українського наративу та зміни парадигми славістичних студій. Про дати проведення наступних сесій буде повідомлено окремими інформаційними листами.

ОРГКОМІТЕТ:

пані Олена Поліщук +380977228854 (координатор)
пан Ігор Лиман +380975067230
пані Марія Філоретова +380506903456

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */