Ресертифікаційний аудит у Житомирській політехніці

Shares

Державний університет «Житомирська політехніка» починаючи з 2017 року має сертифікат відповідності вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015. Згідно з ліцензійними умовами до даного сертифікату щороку в університеті проходять зовнішні аудити і один раз на три роки ресертифікаційний аудит на предмет відповідності системи управління якістю університету вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015.

Цього року впродовж 19-24 жовтня у Житомирській політехніці проходив ресертифікаційний аудит, який здійснювала група аудиту Органу з оцінки відповідності ДП «Житомирстандартметрологія». Аудит проходив у форматі офлайн зустрічей з керівництвом та персоналом структурних підрозділів університету. Зокрема, аудит проведено у відділі моніторингу та забезпечення якості, відділі кадрів, відділі маркетингу та зв’язків з громадськістю, деканатах факультетів, Відокремленому підрозділі «Науковий ліцей» і на кафедрах університету.

Під час аудиту здійснювалася перевірка документації та проводилися бесіди з персоналом за наступними ключовими критеріями:

  • Планування та контроль діяльності;
  • Комунікація із стейкхолдерами;
  • Визначення, аналізування та задоволення вимог стейкхолдерів;
  • Контроль надання освітніх послуг;
  • Інфраструктура та робоче середовище процесів університету.

Дякуємо групі аудиту Органу з оцінки відповідності ДП «Житомирстандартметрологія» за цінні рекомендації щодо подальшого поліпшення системи управління якістю університету. Дякуємо колективу Житомирської політехніки за високий професіоналізм та забезпечення належної відповідності власної діяльності вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */