Перше засідання Наглядової ради Житомирської політехніки

Shares

В Житомирській політехніці знакова подія. Сьогодні відбулося перше засідання Наглядової ради університету на чолі з головою ради Геннадієм БУТКЕВИЧЕМ.

Щиро дякуємо поважним членам Наглядової ради університету за ініціативу проведення засідання, винайдену можливість зустрітися в конференц-залі, жваву дискусію та підтримку стратегічного вектору розвитку університету.

До засідання Наглядової ради долучилися начальник Житомирської військової адміністрації Віталій БУНЕЧКО та Народний депутат України Арсеній ПУШКАРЕНКО.

Під час засідання ректор Житомирської політехніки Віктор ЄВДОКИМОВ представив сьогодення університету та основні здобутки викладачів й здобувачів освіти, а також поділився стратегічними напрямами розвитку університету.

Голова Наглядової ради Житомирської політехніки Геннадій БУТКЕВИЧ підкреслив вірність нашого напряму розвитку, потребу бізнесу у висококваліфікованих інженерних спеціалістах, а також актуальність участі бізнесу у розбудові вищої освіти в цілому.

Перший заступник голови Верховної ради України Олександр КОРНІЄНКО відзначив надважливу роль сучасного університету для нашої держави, окреслив стан реформ у вищій освіті та підтримав Стратегію Житомирської політехніки на наступні роки.

Результатом засідання Наглядової ради є затвердження першочергових проєктів інноваційного розвитку Житомирської політехніки:

▶️ BGV HARDWARE ACCELERATOR
▶️ Хакатони та конкурси
▶️ POLYTECH TALKS
▶️ Дооснащення лабораторії прототипування

Дякуємо Наглядовій раді університету за активний початок роботи! Успіхів нам всім у досягненні визначених завдань!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */