НПП кафедри фінансів та цифрової економіки серед спікерів і учасників семінару з академічної доброчесності

Shares

Науково-педагогічні працівники кафедри фінансів та цифрової економіки Державного університету «Житомирська політехніка» взяли участь у науково-практичному семінарі до Міжнародного дня академічної доброчесності на  тему «Академічна доброчесність як інструмент забезпечення якості освіти і науки» за програмою обсягом 1,5 год./0,1 кредит ЄКТС.

Захід проходив на базі Національного фармацевтичного університету і зібрав 370 учасників, серед яких – здобувачі вищої освіти і науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України, представники практичної фармації та медицини тощо.

Відзначимо, що серед почесних спікерів на семінарі виступила доцент кафедри фінансів та цифрової економіки Державного університету «Житомирська політехніка» к.е.н., доцент Юлія БОГОЯВЛЕНСЬКА (проєктна координаторка, розробниця освітніх курсів програм EIT, ERASMUS+, British Council; експертиня проєктів Horizon Europe, GIZ, рецензентка Європейської Асоціації Антиплагіаризму та Академічної Доброчесності (ENAI, 2022)) з доповіддю на тему «Світові практики забезпечення дотримання політики антиплагіаризму й академічної доброчесності».

За результатами навчання було поглиблено знання про інструменти, які допоможуть краще розуміти та дотримуватися принципів академічної доброчесності в освітній і науковій діяльності, а також про правила цитування, уникнення плагіату та важливість відкритості у дослідженнях, що сприятиме покращенню якості наукових робіт.

Крім того, усі долучені науково-педагогічні працівники кафедри отримали сертифікати учасників семінару за підписом проректора з науково-педагогічної роботи Національного фармацевтичного університету д.фарм.н., професора  Інни ВЛАДИМИРОВОЇ.

Колектив кафедри фінансів та цифрової економіки висловлює щиру вдячність організаторам заходу за можливість взяти у ньому участь та отримати сертифікати, а також прослухати цікаві й актуальні доповіді спікерів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */