Налагодження співпраці з Краківською політехнікою ім. Тадеуша Костюшка з Державним університетом «Житомирська політехніка»

Shares

В листопаді 2023 року представники Житомирської політехніки, завідувач кафедри екології та природоохоронних технологій, професор ПАЦЕВА Ірина та доценти Ірина ДАВИДОВА та Марія КОРБУТ, завітали до Краківської політехніки ім. Тадеуша Костюшко.

Програма зустрічі передбачала налагоджування зв’язків між університетами в програмі мобільності, науковій співпраці кафедр та науковців ЗВО. Сама програма зустрічі була насиченою та передбачала зустрічі з проректором, професором Мареком БАУЭРом, завідувачем кафедри екології та представниками будівельного факультету.

Керівництво університету ознайомило присутніх зі структурою та історією вищого навчального закладу міжнародними проектами та грантами. а представники в свою чергу розповіли про свої здобутки.

Учасники візиту від Житомирської політехніки розповіли про наші програми мобільності, ознайомили присутніх з особливостями ступеневої підготовки фахівців, обговорили можливі шляхи співпраці між нашими університетами та кафедрами.

Під час перебування в Краківській політехніці науковці ознайомились з лабораторіями університету, програмами та науковими розробками колег. На зустрічі з проректором та професорами Краківської політехніки ознайомилися з факультетом, навчальними програмами та намітили наступні кроки щодо співробітництва у підготовці магістрів за програмою подвійних дипломів, участь студентів у літніх школах, викладачів у спільних наукових конференціях та написанні наукових видань.

Науковці Житомирської політехніки повернулися в університет з позитивними враженнями від спілкування з високопрофесійною командою Краківської політехніки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */