Екскурсія студентів до ТОВ «Бердичівський пивоварний завод”

Shares

7 листопада 2023 р. студенти спеціальності 073 «Менеджмент» (груп МО-68, МО-68к, МО-69) відвідали ТОВ «Бердичівський пивоварний завод».

«Бердичівпиво» – один з найбільших українських виробників питної води та безалкогольних напоїв. На ринку продукція цієї компанії з’явилася в 2000 році і за відносно короткий час зайняла чільне місце серед інших брендів країни. Свій високий рейтинг продукція набула завдяки бездоганній якості, високим смаковим властивостям, широкому асортиментному ряду та доступній ціні. Навіть в складний час дії воєнного стану, підприємство знаходить можливості розвиватись, бути конкурентоспроможним на ринку та вести волонтерську діяльність.

Під час екскурсії, завдячуючи маркетологу Анні Левандовській, головному пивовару Тамарі Савчук та Оксані Гиріній, студенти ознайомились з технологічним процесом виробництва пива, формуванням ресурсного потенціалу та секретами втримання конкурентних позицій на ринку, обліковою політикою та фінансовим станом підприємства.

Отримана інформація стала практичним підкріпленням теоретичних знань отриманих при вивченні дисциплін «Економіка підприємства» та «Обліково-аналітичне забезпечення підприємницької діяльності», що передбачено навчальним планом підготовки бакалавра за спеціальністю 073 «Менеджмент».

Поїздка на Бердичівський пивзавод була захоплюючою і освітлюючою подорожжю в світ пивоваріння, де ми мали можливість дізнатися багато цікавого про виробництво пива. Також гарно провів час разом зі своїми однокурсниками.
Колєснів Назарій, група МО-68к
Екскурсія залишила після себе приємні враження та емоції. Ми дізналися багато нового не лише про пивоварний завод, а й про процес виготовлення пива. Було досить цікаво відвідати усі цехи та побачити де, як, та за яких умов виготовляється солод, бродить сировина, зберігається та фільтрується саме пиво, як видуваються пляшки та розливається і пакується цей напій. Інформаційні матеріал від маркетолога та бухгалтера надав можливість закріпити отримані знання з дисциплін, які зараз вивчаємо.
Наталія Білоцька та Діана Дішківська, МО-69

Щиро вдячні керівництву ТОВ «Бердичівський пивоварний завод», Оксані Гиріній, Анні Левандовській, Тамарі Савчук та всьому колективу, за надану можливість відвідати вітчизняне виробництво, яке своєю вірою, працею, допомогою формує майбутнє нашої країни!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */