Участь представників Житомирської політехніки у XVІ Міжнародній науково-практичній конференції

Shares

Представники кафедри автомобілів і транспортних технологій Житомирської політехніки прийняли участь у XVІ міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні технології та перспективи розвитку автомобільного транспорту» яка протягом 23 -25 жовтня відбулася в місті Вінниця.

До конференції долучилися представники 35 провідних навчальних та наукових установ. У роботі конференції зареєструвались і взяли участь 249 науковців, аспірантів та студентів, представників виробництва. На конференції обговорювались питання розвитку і вдосконаленню транспортних систем і їх взаємодії, а також визначення загальних тенденцій розвитку автомобільної галузі.

Конференція відбувалася в змішаному форматі – очно та онлайн, делегатами від Державного університету «Житомирська політехніка» були завідувач кафедри АіТТ Володимир ШУМЛЯКІВСЬКИЙ, доценти кафедри Дмитро БЕГЕРСЬКИЙ та Сергій ЧУЙКО, аспірант Олександр ДОБРОВІНСЬКИЙ. Професори кафедри Олександр КРАВЧЕНКО, Олександр ПИЛИПЕНКО, Ігор ШЕПЕЛЕНКО та аспірант Андрій КОВАЛЬ приймали участь дистанційно.

Завідувач кафедри к.т.н. Володимир ШУМЛЯКІВСЬКИЙ та професор кафедри Олександр КРАВЧЕНКО виступили з привітальним словом і доповіли про наукову діяльність кафедри автомобілів і транспортних технологій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */