Співпраця Житомирської політехніки та АТ “Житомирські ласощі”

Shares

Протягом 26-27 жовтня 2023 року відбулися екскурсійні візити студентів факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки та робототехніки Державного університету «Житомирська політехніка» на кондитерську фабрику АТ «Житомирські ласощі».

АТ «Житомирські ласощі» входить до п’ятірки лідерів кондитерського ринку України. Підприємство працює з 1944 року. «Житомирські ласощі» – компанія з багаторічним досвідом, яка динамічно розвивається, слідуючи сучасним тенденціям, та зберігаючи при цьому традиційні рецепти й незмінно високу якість продукції.

На сьогодні в семи виробничих цехах діють автоматизовані лінії, на яких виробляються цукерки в коробках, шоколадні батончики, глазуровані та неглазуровані цукерки, шоколадні цукерки-снеки, шоколадно-вафельні цукерки, печиво, вафлі, продукція без цукру, а також продукція для ЗСУ (зернові батончики, галетне печиво «Раціон» та ін.).

«Житомирські ласощі» пропонують здобувачам вищої освіти Житомирської політехніки проходити на підприємстві виробничі практики, а також, в координації з університетом, опановувати свої спеціальності за дуальною формою навчання, закріплювати теоретичні знання шляхом набуття практичних навичок в межах вивчення окремих дисциплін на підприємстві.

Підприємство пропонує актуальні можливості для студентів технічних спеціальностей Житомирської політехніки поєднувати навчання з роботою за фахом на АТ «Житомирські ласощі». Під час екскурсій у студентів була нагода побачити підприємство зсередини, детальніше дізнатись про виробництво, ознайомитись з матеріально-технічною базою, познайомитись з персоналом, специфікувати вимоги до претендентів на роботу, а також скуштувати солодку продукцію фабрики.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */