WORKSHOP IN FINANCE by DDR. CHRISTIAN SCHOPPER

Shares

11 вересня у Житомирській політехніці розпочався 4-денний Воркшоп з фінансів, який проводить професор Крістіан Шоппер.

Крістіан Шоппер має ступінь доктора філософії з права та доктора філософії з економіки Віденського університету, а також ступінь магістра з ділового адміністрування IMD в Лозанні. Крістіан консультує клієнтів з питань корпоративних фінансів і стратегії, зосереджуючись на досвіді німецькомовної Європи та СНД. Перш ніж заснувати консультаційний бутік Corporate Finance Central Europe / CorpFinCE він багато років працював у Morgan Stanley, Merrill Lynch, UniCredit і Raiffeisen.

Окрім роботи в правліннях і консультативних радах, Крістіан займається академічною та управлінською освітою як запрошений професор з корпоративних фінансів, ринків капіталу та банківської справи в Європейському Союзі та СНД.

Крім того, він працює з художниками та навчає їх, проводить регулярні семінари та лекції на такі теми, як управління мистецтвом, інвестиції в мистецтві чи мистецьке підприємництво.

Метою Воркшопу з фінансів є ознайомлення з темами, пов’язаними з корпоративними фінансами, з акцентом на транзакційних ситуаціях. Перший день Воркшопу — ознайомчі лекції та тренінги з корпоративних фінансів; наступні дні — одноденні факультативи на вибір учасників за темами:

    • бізнес-етика
    • стратегічне управління ризиками
    • сталі фінанси та інвестиції.

Перший день Воркшопу був присвячений основам корпоративних фінансів, корпоративному аналізу та оцінці. Професор продемонстрував модель 5-хвилинної оцінки фірми, яка допоможе зрозуміти, чи фірма є привабливою для інвесторів, менеджерів та власників фірми. Студенти використовували набуті знання під час опрацювання власних кейсів.

До Воркшопу долучилися викладачі та студенти різних факультетів та спеціальностей університету, зокрема:

    • факультет бізнесу та сфери обслуговування (спеціальності 051 Економіка, 071 Облік і оподаткування, 072 Фінанси, банківська справа та страхування, 073 Менеджмент, 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність та 075 Маркетинг).
    • факультет педагогічних технологій та освіти впродовж життя (033 Філологія “Прикладна лінгвістика” та 014 Середня освіта (англійська мова та зарубіжна література)).
    • факультет національної безпеки, права та міжнародних відносин (256 Національна безпека, 281 Публічне управління та адміністрування та 292 Міжнародні економічні відносини).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */