Перемога студентів факультету гірничої справи, природокористування та будівництва у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт

Shares

Нещодавно на базі Центральноукраїнського національного технічного університету було проведено ІІ етап Всеукраїнського творчого конкурсу наукових робіт «Еколого-біологічні проблеми України та екологічна безпека» для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти галузей знань 101 “Екологія ” та 183 “Технологія захисту навколишнього середовища”.

У результаті проведення попереднього рецензування до ІІ етапу конкурсу було відібрано 28 робіт із 20 ЗВО України.

Державний університет «Житомирська політехніка» представляли здобувачі бакалаврського рівня освіти спеціальності 101 “Екологія ” Софія Мурин та Юлія Войналович спеціальності 183 “Технологія захисту навколишнього середовища”.

Софія та Юлія презентував наукову роботу «Структура угруповань черепашкових амеб (Rhizohoda. Testaceaafilosea. Testacealobosea) болотних екосистем житомирського Полісся», яку виконували під керівництвом доцентів кафедри Оксани Алпатової та Людмили Демчук.

За результатами конкурсу наукова робота Софії Мурин та Юлії Войналович отримала ІІІ місце за напрямом «Еколого-біологічні проблеми України».

Щиро вітаємо студентів та їх наукових керівників та бажаємо
подальших успіхів та нових перемог!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */