Участь молодих учених Житомирської політехніки у круглому столі «Research and Higher Education for Recovery of Ukraine».

Shares

21 липня 2023 р. в Міністерстві освіти і науки України відбувся круглий стіл на тему: «Research and Higher Education for Recovery of Ukraine», організований Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України.

Участь у круглому столі взяли Президент Eurodoc Sebastian Dahle та Віцепрезидентка Eurodoc Pil Maria Saugmann. Учасників круглого столу привітав Ігор Таранов, Генеральний директор директорату науки та інновацій Міністерства освіти і науки України.

У круглому столі взяли участь також молоді вчені – представники 18 регіонів України, серед яких Житомирську область представляв завідувач кафедри робототехніки, електроенергетики та автоматизації ім. проф. Б.Б. Самотокіна Державного університету «Житомирська політехніка» Андрій Ткачук.

Андрій доповів про діяльність молодих вчених Житомирського регіону в умовах війни, окреслив основні проблеми та перспективи рад молодих учених у процесі відбудови України, а також на прикладі Житомирської політехніки показав якою може бути підтримка та стимулювання наукової діяльності молодих вчених.

За результатами круглого столу погоджено подальші напрямки співпраці між його учасниками!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */