Науково-педагогічні працівники Житомирської політехніки – розробники та експерти тестових завдань ЄФВВ 2023

Shares

ЄФВВ – єдине фахове вступне випробування, форма вступного випробування для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на спеціальності галузей знань «Соціальні та поведінкові науки», «Журналістика», «Управління та адміністрування», «Право», «Публічне управління та адміністрування», «Міжнародні відносини». ЄФВВ передбачає оцінювання рівня підготовленості вступника з фаху. 

Науково-педагогічні працівники Державного університету “Житомирська політехніка” долучилися до когорти розробників та експертів тестових завдань ЄФВВ для вступників в магістратуру у 2023 році, зокрема:

Предметний тест з управління та адміністрування:

д.е.н., доц. Юшкевич Олена.

Предметний тест з права та міжнародного права:

д.ю.н., доц. Катерина Катеринчук;

д.ю.н., к.е.н., доц. Ірина Леган;

к.е.н., доц. Олег Горай;

к.ю.н., доц. Олександр Острогляд.

Предметний тест з обліку та фінансів:

д.е.н., проф. Сергій Легенчук;

д.е.н., проф. Ірина Жиглей;

к.е.н., доц. Ганна Хоменко.

Предметний тест з економіки та міжнародної економіки:

к.е.н., доц. Світлана Обіход.

Протягом квітня-червня 2023 року науково-педагогічні працівники розробляли власні тестові завдання та рецензували значну кількість тестових завдань інших авторів (анонімно в ролі експерта). Експертиза передбачала надання не тільки зауважень, а й рекомендацій із покращення матеріалів. За кожним тестом автора, три рецензенти надавали його оцінку. Головним завданням було створення якісного масиву тестових завдань для майбутніх абітурієнтів.

За результатами роботи, представники Житомирської політехніки отримали відповідні сертифікати про підвищення кваліфікації від Державної установи «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */