Студентки Житомирської політехніки – учасниці Міжнародної літньої школи (Польща)

Shares

З 2 по 8 червня студентки Колтунович Вікторія (Ф-1) та Рудик Ангеліна (ПЛ-5) проходили навчання у Міжнародній літній школі «Inspiration and manipulation of public opinion as algorithms for gaining and maintaining politicial power in Europe» на базі Університету імені Адама Міцĸевича у Познані (Польща).

Навчальна програма Міжнародної літньої школи містила в собі цікаві лекції. Учасники поглиблювали свої знання у сфері медіа та філософії, дізнавались про формування публічної думки, медіа-маніпуляції, рекламу, що торгує страхом, як підготувати гарну промову, як посилювати свої аргументи. Також під час занять студенти мали чудову можливість попрактикувати польську й англійську мови.

Вільний час був насичений різними заходами, що допомогли краще познайомити учасників та гарно провести свій час. Серед таких були скандинавська ходьба, заняття з сальси, вечір української кухні, екскурсія по місту Познань, шопінг. Особливо атмосферними були вечори біля вогнища.

Після завершення навчання кожен учасник отримав сертифікат. Але найважливіше –  це корисний досвід, нові знайомства, знання та незабутні враження від поїздки!

Студентки щиро вдячні Державному університету «Житомирська політехніка» та Університету імені Адама Міцкевича за можливість навчання у Міжнародній літній школі! Ця поїздка була неймовірним досвідом, що надихнув на подальше навчання та дослідження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */