Підготовку фінансистів у Житомирській політехніці із використанням системи Youcontrol продовжено

Shares

Житомирська політехніка є одним із перших закладів вищої освіти України, що почав співпрацювати з ТОВ «Ю-КОНТРОЛ», забезпечивши конкурентну перевагу для освітніх програм за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа страхування, та фондовий ринок» а також інших економічних спеціальностей.

Студенти, аспіранти та викладачі Житомирської політехніки продовжать отримувати безкоштовний доступ до аналітичної системи YouControl за тарифним планом «Стандартна», що дає можливість проводити комплексну фінансову діагностику та оцінювати ризики банкрутства підприємств, аналізувати державні тендери тощо.

Саме доступ до бази даних дозволив викладачам кафедри фінансів та цифрової економіки провести ґрунтовне дослідження детермінант прибутковості ІТ компаній України, результатом чого стала англомовна публікація «Profitability determinants of companies in IT industry: case of Ukraine» у науковому виданні що індексується міжнародною наукометричною базою Scopus (https://doi.org/10.33271/nvngu/2023-2/190).

Отже, умови навчання є максимально наближеними до реальної роботи фахівця фінансового профілю, а дослідження викладачів спрямовані на актуальній для сучасних реалій проблеми. Обирайте Житомирську політехніку та вступайте на навчання!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */