Перемога студентів спеціальності 151 “Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології” у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт

Shares

Нещодавно на базі Центральноукраїнського національного технічного університету було проведено ІІ етап Всеукраїнського творчого конкурсу наукових робіт «Автоматизація процесів керування, приладобудування та комп’ютерно-інтегровані технології» для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти галузей знань 151 «Автоматизація та приладобудування», 17 «Електроніка та телекомунікації» та 126 «Інформаційні технології».

У результаті проведення попереднього рецензування до ІІ етапу конкурсу було відібрано 49 робіт із 20 ЗВО України. Результати, затверджені на засіданнях журі, були оприлюднені на офіційному сайті конкурсу.

Державний університет «Житомирська політехніка» у ІІ етапі конкурсу представляли здобувачі бакалаврського рівня освіти спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» Матвій Мельник та Олександр Ворожбітов, студенти 4-го та 2-го курсів кафедри робототехніки, електроенергетики та автоматизації ім. проф. Б.Б. Самотокіна відповідно.

Матвій презентував наукову роботу «Лабораторна установка автоматизованої системи керування температурою у термошафі на основі платформи ARDUINO», яку виконував під керівництвом доцента Олександра Підтиченка. За результатами конкурсу наукова робота Матвія Мельника отримала ІІ місце за напрямом «Моделювання та оптимізація процесів керування».

Олександр презентував наукову роботу «Автоматизований дослідницький стенд на основі теплового насосу типу «повітря-вода», яку виконував під керівництвом старшого викладача Олександра Покляченка. Конкурсна наукова робота за напрямом «Автоматизація та приладобудування» Олександра Ворожбітова отримала ІІІ місце.

Щиро вітаємо студентів та їх наукових керівників та бажаємо подальших успіхів та нових перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */