Студентка спеціальності 073 Менеджмент здобула 2 місце у фіналі Всеукраїнського конкурсу наукових робіт

Shares

20 червня 2023 року відбулася підсумкова онлайн-конференція фіналістів Всеукраїнського творчого конкурсу наукових робіт «Інформаційне забезпечення управлінської діяльності в умовах сучасних викликів та загроз» на базі економічного факультету Центральноукраїнського національного технічного університету.

Учасники з різних українських ЗВО мали змогу подати наукові роботи на конкурс, і вже після I туру (відбору найкращих робіт методом подвійного сліпого рецензування) до фіналу вийшли лише 30 % робіт.

Зокрема, у фінал вийшли здобувачі бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» з 12 університетів України, серед яких і Державний університет “Житомирська політехніка”!

Студентка 2-го курсу бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» Гончар Руслана з роботою «Мінімізація «bluewashing» як засіб підвищення ефективності управління підприємством» (Науковий керівник – Завалій Тетяна, PhD, старший викладач кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій) отримала Диплом II ступеня.

Обрана тема охоплювала питання щодо виявлення практики «bluewashing» або «синього відмивання» стосовно тих підприємств, які транслюють сигнали про соціально відповідальну позицію як бізнесу, а насправді не підкріплюють її реальними діями чи взагалі порушують принципи Глобального договору ООН відносно прав людини та забезпечення для них належних умов праці.

Вітаємо Руслану і бажаємо в подальшому розвивати свої наукові інтереси та відстоювати їх не тільки на всеукраїнському, але й на міжнародному рівні.

Висловлюємо щиру подяку організаторам конкурсу – представникам економічного факультету Центральноукраїнського національного технічного університету за якісну організацію та координацію взаємодії з учасниками конкурсу в такий складний час.

Окрема подяка всім, хто сприяв написанню роботи Гончар Руслани та вирішенню супровідних питань стосовно подання роботи на конкурс, зокрема завідувачу кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій (ОСТАПЧУК Тетяні), науковому керівнику роботи (ЗАВАЛІЙ Тетяні), і власнику ТОВ «Кармаркет+» (ГУЦЬКУ Денису) за практичну апробацію заявлених пропозицій!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */