Носії англійської мови з прикладними лінгвістами Житомирської політехніки

Shares

До надзвичайно насиченої програми святкування Дня філолога в Житомирській політехніці додався ще один важливий для майбутніх лінгвістів захід – онлайн-зустріч з Крістен Несбіт, волонтеркою Корпусу Миру, висококваліфікованою та досвідченою викладачкою англійської мови із США, а найцінніше – давньою та відданою подругою Житомирської політехніки та України.

Захід відбувся 26 травня та мав формат the AMA (ask me anything) session. Обраний формат сприяв успішній інтеракції студентів-лінгвістів з гостею, що значно елімінувало певний мовний бар’єр.

Студентам було цікаво дізнатися про те, що є спільним та відмінним між студентами України та Америки, яким є соціально-культурний портрет громадянина США, як вирішується проблема академічної доброчесності в навчальних закладах Америки, якою є мапа подорожей гості Україною, тощо.

Ну і, звісно, мовні лайф-хаки. Дякуємо Крістен Несбіт та старшому викладачу кафедри теоретичної та прикладної лінгвістики Валентині Шадурі за організацію та проведення заходу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */