Міжнародне стажування викладачів кафедри інформаційних систем в управлінні та обліку за програмою Erasmus+KA 107

Shares

Реалізація міжнародного стажування викладачів кафедри інформаційних систем в управлінні та обліку проф. Л.В. Чижевської та доц. Г.Ю. Хоменко за програмою Erasmus+KA 107 на базі Університету м. Гданськ (Польща) протягом 29.05-03.06.2023 р.

Програма міжнародного стажування передбачала лекції студентам Університету м. Гданськ спеціальності “Облік і фінанси” на такі актуальні теми як “Міжнародний кодекс етики професійних бухгалтерів (в т.ч Міжнародні стандарти незалежності): реалії сьогодення та застосування в бізнесі” та “Український бізнес та бухгалтерський облік  в умовах військових дій”.  Програму візиту було успішно виконано. Крім того, як підсумок, визначені та заплановані орієнтири співпраці між університетами-партнерами.

Щира вдячність представникам Університету м. Гданськ за підримку України, реальну співпрацю та можливість реалізувати дану програму.  Особлива подяка за теплу зустріч та підтримку у всьому викладачам кафедри бухгалтерського обліку факультету управління в особі завідувача кафедри, проф. Арлети Саджевської!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */