Зустріч студентів спеціальності 075 «Маркетинг» з експертом в сфері брендингу Сергієм Глущенком

Shares

24 травня 2023 року студенти, які здобувають освітній рівень «бакалавр» за спеціальністю 075 «Маркетинг» у Житомирській політехніці, мали змогу зустрітися та поспілкуватися з видатним українським експертом у сфері брендингу та професійним коучем для підприємців – Сергієм ГЛУЩЕНКО.

Такі відомі бренди як «Sandora», «Фанні», «Шостка» створювалися за безпосереднього керівництва пана Сергія. З 2010 року він обіймав посади заступника міністра у справах сім’ї, молоді та спорту, першого заступника голови Державної служби молоді та спорту, першого заступника міністра молоді та спорту, тому має бекграунд не тільки у комерційних проєктах, але й безпосередньо зі сфери державного управління.

Студенти групи МА-1 мали змогу не тільки послухати про досвід спікера, але й задати питання. Також Сергій Глущенко порекомендував, з чого слід починати власні напрацювання в сфері маркетингу, які книжки почитати та які фільми подивитися для розширення бачення маркетингу та його базисів.

Висловлюємо щиру подяку Сергію ГЛУЩЕНКУ за спілкування наживо у Житомирі! Окрема вдячність Денису ГУЦЬКУ за те, що зробив цю можливість реальністю! І місцем зустрічі став, вже не вперше, знайомий студентам-маркетологам, авторинок «Кармаркет»! Сподіваємося на подальшу співпрацю!

Відгуки студентів:

Настя Антоневська, МА-1

На зустрічі з Сергієм Глущенко було дуже цікаво. Спочатку у нас був тренінг щодо бренду та маркетингу. Потім ми задавали багато питань. Наприклад, я запитала у пана Глущенко, який був його професійний шлях, на що він дав відповідь, яка була повною несподіванкою для мене. Найбільш здивувало, що його кумиром є герой мультфільму – Вінні Пух.

Дарина Павленко, МА-1

24 травня у нас з одногрупниками відбулася чудова зустріч із коучем та експертом з маркетингу Сергієм Глущенком. Особисто мені було дуже цікаво слухати пана Сергія. Він давав корисні поради щодо маркетингу, порадив кілька книг з психології, а також фільми, розповідав про свій шлях, з чого він починав і як саме він зрозумів ким хоче стати. Для себе я взяла багато корисного із його слів та почала по-іншому дивитися на деякі речі. Я неймовірно рада, що мала можливість відвідати цю зустріч і поспілкуватися з такою успішною людиною.

Віка Петренко, МА-1

Я дуже рада, що нам випала можливість поспілкуватися з Сергієм Глущенко. Ми обговорювали, що таке бренд, що таке бізнес, як правильно творити себе та інше) ми обговорювали рівні знання – тема, яка допомагає задуматись над своїми діями. Підсумовуючи, можу сказати, що буду дуже щаслива, якщо я матиму змогу зустрітися та поспілкуватися з ним ще не один раз.

Марина Чорток, МА-1

Дякуємо за дійсно корисну зустріч та за таку можливість поговорити з успішною та досвідченою людиною в світі підприємництва. Відчувався професіоналізм в словах Сергія Глущенка, так як було обговорено багато тем, зокрема: філософія брендингу, знаходження свого місця в світі, яди в сучасному житті та інше. Були студенти, які занотовували цікаві для них уривки з доповіді та особисті поради від Сергія щодо фільмів та книг. Аудиторія задавала питання, тому створювалася жвава атмосфера. Ще раз висловлюємо вдячність за запрошення!

Денис Чиборвський, МА-1

Дуже цікава зустріч! Сергій Глущенко розповідав, що таке бренд та як його творити. Наводив приклади з власного життя. Він наголосив на тому, що саморозвиток є важливим для кожної людини. «Дуже часто доводиться від чогось відмовитися, щоб знайти час на саморозвиток», «Ми є те, що споживаємо», «Потрібно створити зірку із п’ятьох своїх цілей і йти до неї, не повівшись на спокуси» – основні тези зустрічі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */