Затведжено склад Наглядової ради Державного університету “Житомирська політехніка”

Shares

Університет продовжує досягати визначених стратегічних цілей розвитку! Вітаємо колектив університету та студентство з черговою знаковою подією для Житомирської політехніки. Сьогодні 11 травня 2023 року Міністр освіти і науки України Оксен Лісовий наказом МОН №544 затвердив склад Наглядової ради Державного університету «Житомирська політехніка».

Наглядова рада Університету сприяє розв’язанню перспективних завдань розвитку Університету, залученню фінансових ресурсів для забезпечення його діяльності з основних напрямів розвитку і здійснення контролю за їх використанням, ефективній взаємодії Університету з державними органами та органами місцевого самоврядування, науковою громадськістю, суспільно-політичними організаціями та суб’єктами господарської діяльності в інтересах розвитку та підвищення якості освітньої діяльності і конкурентоспроможності Університету, здійснює громадський контроль за діяльністю Університету.


Дякуємо членам Наглядової ради Житомирської політехніки за згоду працювати разом задля розвитку освіти та науки Житомирщини, впровадження інновацій та відбудови України! Кожен робить все можливе на своєму місці в професії та житті, як результат – перемагає Україна та український народ!

Головою Наглядової ради Державного університету «Житомирська політехніка» призначено Геннадія Буткевича. Впевнений, що наша співпраця сприятиме освітньому, економічному, соціальному розвитку Житомирщини.

Дякуємо пану Геннадію за згоду очолити Наглядову раду і віру в успішне майбутнє Житомирської політехніки!

#ЦеЖ_Політехніка

Один коментар до “Затведжено склад Наглядової ради Державного університету “Житомирська політехніка””

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */