Співпраця між кафедрою комп’ютерних наук та Лундським університетом (Швеція)

Shares

У межах співпраці між Житомирською політехнікою та Лундським університетом (Швеція) було реалізовано студентський ігровий проєкт «Японія».

Під керівництвом викладачів кафедри комп’ютерних наук МАРЧУК Галини, МАРЧУКА Дмитра та КОРОТУН Ольги у даному проєкті взяли участь студенти спеціальності 122 «Комп’ютерні науки»:

• Шевченко Максим (3 курс, група КН-20-2)
• Тіханов Максим (3 курс, група КН-20-2)
• Турлій Артур (3 курс, група КН-20-2)
• Олексюк Олексій (2 курс, група КН-21-1)
• Семенец Віктор (1 курс, група КНк-22-1)

Проєкт передбачав наступний поділ обов’язків щодо виконання робіт: студенти Житомирської політехніки повинні були розробити візуальну частину даного ігрового проєкту (моделі, локацію), студенти Лундського університету – написати код до гри.

Керівником проєкту ВАЛЛЕРГОРДОМ Маттієсом та студентами Лундського університету робота наших студентів була оцінена на високому рівні. Усі учасники проєкту отримали масу приємних вражень від постійних онлайн зустрів, обговорень кроків розробки гри та змогли підтягнути свій рівень англійської мови.

Висловлюємо вдячність декану факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя, ЧЕРНИШ Оксані, за допомогу та сприяння у реалізації даного проєкту.

Дякуємо за співпрацю наших колегам зі Швеції та сподіваємось на її продовження!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */