Співпраця між Житомирською політехнікою та Краківським економічним університетом

Shares

Державний університет «Житомирська політехніка» продовжує налагоджувати міжнародну співпрацю. Черговим закордонним візитом у 2023 році стала поїздка професора кафедри інженерії програмного забезпечення Тетяни ВАКАЛЮК до Краківського економічного університету (Польща).

Краківський економічний університет є одним із найкращих економічних закладів вищої освіти у Польщі, що забезпечує студентів високоякісною освітою в галузі економіки, управління та суміжних галузях; є членом Європейського фонду розвитку менеджменту (EFMD) та Асоціації розвитку менеджменту Центральної та Східної Європи (CEEMAN). На сьогоднішній день в університеті навчається понад 25000 студентів. В структурі університету: шість факультетів, інститути та центри досліджень. Університет пропонує своїм студентам різноманітні міжнародні програми обміну.

05 січня 2023 р. відбулася зустріч професора Тетяни ВАКАЛЮК з проректором з наукової роботи Краківського університету, професором Павлом ЛЮЛЕЮ (prof, dr hab Paweł LULA), а також професором кафедри інформатики Гражиною ПАЛІВОДОЮ-ПЕНКОШ (prof, dr hab Grażyna PALIWODA-PĘKOSZ).

Протягом останніх років між Житомирською політехнікою та Краківським економічним університетом здійснюється плідна співпраця в науковому напрямі. Саме тому, було прийнято рішення щодо необхідності розширення співпраці та підписання офіційних документів. За результатами зустрічі, її учасниками було досягнуто домовленості про підписання договору про співпрацю як щодо освітньої, так і наукової складової. Окрім того, сторони обговорили варіанти спільної підготовки проєктів в рамках міжнародних програм дво- та багатосторонньої співпраці.

Отож, за результатами перемовин, у березні 2023 року було офіційно підписано договір про співпрацю між Державним університетом «Житомирська політехніка» та Краківським економічним університетом.

Впевнені у подальшому успішному розвитку співпраці з нашим новим закордонним партнером.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */