Підсумки Global Money Week в Житомирській політехніці

Shares

Студенти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» та професорсько-викладацький склад кафедри фінансів та цифрової економіки долучилися до проведення Global Money Week 2023.

Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей) – щорічна міжнародна освітня кампанія, метою якої є розвиток фінансової свідомості дітей та молоді, формування необхідних знань, умінь, поведінки та ставлення, необхідних для прийняття розумних та зважених фінансових рішень, що дасть змогу досягти фінансового добробуту та стійкості.

Офіційна тема Global Money Week у 2023 році – «Плануйте свої гроші, плекайте своє майбутнє».

Організатори Global Money Week Національний банк України за підтримки проєкту USAID «Реформування фінансового сектору» та сприяння Національного антикорупційного бюро України.

В Державному університеті «Житомирська політехніка» проведено ряд заходів до Global Money Week:

20 березня 2023р. професорсько-викладацький склад кафедри фінансів та цифрової економіки долучився до прямої трансляції урочистого відкриття Global Money Week 2023

20-30 березня 2023р. студенти II курсу здійснювали дослідження на тему «Як підвищити рівень фінансової обізнаності серед молоді України» та взяли участь в конкурсі «Гроші та добробут у моїй країні».

24 березня 2023р. студенти I курсу долучилися до онлайн-лекції від НБУ на тему «10 найпоширеніших схем платіжного шахрайства у воєнний час»

24 березня 2023 р. в конференц-залі «Житомирської політехніки» відбулася презентація результатів дослідження студентів II курсу Євгенія КУЛАКА та Олексія КРАВЧУКА на тему «Як підвищити рівень фінансової обізнаності серед молоді України».

27 березня 2023р. професорсько-викладацький склад кафедри фінансів та цифрової економіки долучився до відкриття «Онлайн-школи для педагогів з фінансової грамотності». До навчання в школі долучилася випускниця аспірантури ОП «Фінанси, банківська справа та страхування», PhD, ст. викл. Олена ВИГОВСЬКА.

29 березня 2023р. студенти I курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» прослухали лекцію «Сучасні технології, цифровізація та чат GPT у сфері фінансових послуг» від співробітників НБУ.

31 березня 2023р. проведено інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?» для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 051 «Економіка» та студентів Житомирського торговельно-економічного коледжу.

31 березня 2023р. підведено підсумки проведення Global Money Week 2023 на кафедрі фінансів та цифрової економіки в державному університеті «Житомирська політехніка».

Кафедра фінансів та цифрової економіки Державного університету «Житомирська політехніка» висловлює подяку організаторам Global Money Week 2023 за креативний підхід до проведення заходу, за ґрунтовні знання, які отримали студенти під час лекцій та сприяння зростанню рівня фінансової грамотності молоді України.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */