Проміжні результати Global Money Week 2023

Shares

24 березня 2023 р. в рамках Global Money Week 2023 відбулася презентація наукових досліджень студентів Державного університету «Житомирська політехніка».

Студенти II курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Кравчук Олексій та Кулак Євгеній презентували дослідження на тему «Як підвищити рівень фінансової обізнаності серед молоді України».

Наступним етапом молодих науковців є участь в конкурсі «Гроші та добробут у моїй країні», результати якого будуть оголошені в кінці квітня 2023 року.

Цього ж дня професорсько-викладацький склад кафедри фінансів та цифрової економіки та магістри освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування» долучилися до заходу від Національного банку України «10 найпоширеніших схем платіжного шахрайства у воєнний час».

Під час онлайн-заходу головна експертка Управління зв‘язків з громадськості та фінансової обізнаності НБУ Тетяна Машлаковська розкрила теми платіжної безпеки, скімінгу, особливості використання фінансового номеру телефону та безпечний онлайн-шопінг.

Кафедра фінансів та цифрової економіки Державного університету «Житомирська політехніка» висловлює подяку експертам Національного банку України за організацію та проведення GLOBAL MONEY WEEK 2023.

#ГраНавчанняДобробут #GMWUkraine2023 #PlanYourMoney #PlantYourFuture #GMW2023

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */