Оголошення про вибори студентського ректора та студентських деканів факультетів Житомирської політехніки

Shares

Відповідно до Положення про студентське самоврядування Державного університету “Житомирська політехніка” в університеті відбувається виборчий процес щодо виборів голови студентського самоврядування університету та голів студентського самоврядування факультетів.

З 19 травня по 26 травня 2023 року включно Центральна студентська виборча комісія приймає заяви від кандидатів з-поміж студентів на будь-яку посаду в ОСС. Окрім заяви, кандидати подають презентацію своєї програми (обов’язково) та відео-візитку (обов’язково лише для претендентів на посаду студентського ректора). Для подачі своєї кандидатури, надішліть підготовлені матеріали у телеграм https://t.me/netrebytska, або на пошту studgozpsu@gmail.com

Додатково: ваші підготовлені матеріали мають відповідати нормам цензури, не відображати політичні та релігійні погляди, не містити дискримінацію чи приниження. 

27 травня 2023 року будуть оприлюднені списки кандидатів на посади ОСС. З 27 травня по 01 червня ви зможете детально ознайомитися з програмами кандидатів на сайті або у соціальних мережах ОСС: телеграм (https://t.me/occztu), інстаграм (https://www.instagram.com/studgozpsu/ )

Вибори студентських деканів факультетів та студентського ректора заплановані протягом 02-04 червня 2023 року. Всі студенти денної форми навчання Житомирської політехніки можуть проголосувати у своїх електронних кабінетах.

Запрошуємо всіх студентів, які бажають долучитися до студентського самоврядування Житомирської політехніки взяти участь у виборчому процесі. Будьте активними творцями життя університету! 

Маєте питання чи уточнення? Напишіть – https://t.me/netrebytska, або зателефонуйте +380954452697 Анастасія.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */