Нові можливості для студентів Житомирської політехніки від професійної ІТ-асоціації ISACA

Shares

Важливою складовою професійного розвитку будь якого фахівця є співпраця з колегами через професійні об’єднання, спільноти, консорціуми тощо. Ці структури надають можливість отримувати доступ до сучасних знань за різними спеціальностями, ефективно комунікувати з колегами, ділитися власним професійним та дослідницьким досвідом тощо.

Одним з відомих ІТ-об’єднань, яке набуло поваги та успіху у професійній ІТ-спільності, є Асоціація аудиту і контролю інформаційних систем (ISACA, Information Systems Audit and Control Association).  ISACA – це міжнародна професійна асоціація, орієнтована на ІТ-управління, що об’єднує фахівців в області ІТ-аудиту, ІТ-консалтингу, управління ІТ-ризиками та інформаційною безпекою.

Зазвичай, членство в асоціації ISACA, як і в решті подібних організацій, є платним, але для українських студентів, зокрема для студентів Житомирської політехніки, Київське відділення ISACA, забезпечило безкоштовну участь.

Запрошення для реєстрації здобувачам вищої освіти Житомирської політехніки, що навчаються за бакалаврськими та магістерськими освітніми програмами «Комп’ютерна інженерія» та «Кібербезпека», вже надіслано на корпоративні студентські електронні пошти.

Решта бажаючих долучитися можуть звернутися до координатора від університету, завідувача кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Андрія Єфіменка за адресою yefimenko.andrii@ztu.edu.ua для отримання відповідних документів.

Кафедра комп’ютерної інженерії та кібербезпеки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */