Еразмус+: візит представників Житомирської політехніки до Академії прикладних наук імені Стефана Баторія (Республіка Польща)

Shares

Державний університет «Житомирська політехніка» є лідером серед закладів вищої освіти регіону та входить в ТОП-25 ЗВО України за кількістю реалізованих проєктів Еразмус+, які включають міжнародні грантові проєкти та програми академічної мобільності.

Так, в продовження реалізації цих проєктів, представники Житомирської політехніки з 8 по 12 травня 2023 року відвідали Академію прикладних наук імені Стефана Баторія (м. Скерневіце, Республіка Польща).

Завідувач кафедри менеджменту, бізнесу та маркетингових технологій, д.е.н., проф. Тетяна Остапчук провела ряд лекцій для студентів освітніх рівнів «бакалавр» та «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Менеджмент» в цьому закладі вищої освіти, окрім того, мала можливість проходження міжнародного стажування за напрямом «Сучасні тенденції та інструменти розвитку менеджменту, підприємництва та маркетингу».

Також разом з керівником відділу міжнародних зв’язків Житомирської політехніки к.т.н., доц. Василем Мамраєм відбулися робочі зустрічі з проректором Академії доктором Барбарою Дембовською, деканом факультету економіки та управління доктором хаб. Доротою Бурзинською та координатором з міжнародної співпраці Анетою Яблонською, на яких обговорювалися напрями подальшої співпраці Державного університету «Житомирська політехніка» та Академії прикладних наук імені Стефана Баторія. Були визначені можливості щодо запровадження програми подвійних дипломів спільно з Академією Прикладних наук імені Стефана Баторія за освітнім рівнем магістра за спеціальністю «Менеджмент».

Також були окреслені напрями подальшої співпраці Житомирської політехніки з дружніми міжнародними партнерами Академії, закладами вищої освіти таких країн, як Латвія, Литва, Грузія та Молдова щодо подання спільних міжнародних грантових проєктів.

Така плідна співпраця могла бути реалізована тільки завдяки підтримці напрямів міжнародної діяльності адміністрацією університету. Тому щиро дякуємо ректору Віктору Євдокимову та першому проректору Оксані Олійник за надану можливість щодо професійного розвитку, всебічну підтримку ідей, задумів та кроків щодо реалізації міжнародних проєктів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */