Участь у ХХ Міжнародній науково-практичній конференції «ПРОСТІР АРТТЕРАПІЇ: мистецтво відновлення психічного здоров’я в часи війни»

Shares

Центр соціально-психологічної підтримки і супроводу «PsyLab» Державного університету «Житомирська політехніка» продовжує забезпечувати студентам кафедри психології та соціального забезпечення простір для набуття практичних вмінь і вироблення навичок надання психологічного допомоги.

Так, з 31.03.2023 р. по 02.04.2023 р., студенти університету, психологи з усіх міст України та зарубіжжя мали змогу долучитись до ХХ Міжнародної міждисциплінарної науково-практичної конференції «ПРОСТІР АРТТЕРАПІЇ: мистецтво відновлення психічного здоров’я в часи війни» за підтримки Всеукраїнської ГО «Арт-терапевтична асоціація», Інституту соціальної та політичної психології НАПН України, БО «Перша допомога душі» (США), Міжнародна Асоціація креативних мистецтв в освіті та терапії Львівський національний університет імені Івана Франка.

Участь в конференції брали більше ста фахівців в онлайн форматі і більше ста психологів в очному форматі.

1 квітня 2023 р. старший викладач, психолог Наталія Харитонова проводила майстер-клас по застосуванні арт терапевтичних методик в посттравматичному зростанні особистості. Під час майстер класу студенти могли познайомитись із методами застосування арт-терапії, принципам супроводу клієнта в посттравматичний період. Учасники конференції активно обмінювались досвідом, що може стати підґрунтям професійного зростання майбутніх фахівців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */