Мітап «Python Step by Step» від університетського партнера – компанії Sigma Software

Shares

30 березня 2023 року науково-педагогічні працівники факультету інформаційно-комп’ютерних технологій та здобувачі вищої освіти, які навчаються на бакалаврських освітніх програмах «Комп’ютерні науки», «Комп’ютерна інженерія»,  «Кібербезпека», ««Інформаційні системи та технології», «Біомедична інженерія», «Телекомунікації та радіотехніка» долучилися до  мітапу PYTHON STEP BY STEP від освітнього майданчика Sigma Software University.

Метою мітапу було ознайомлення здобувачів вищої освіти з кроками, необхідними для швидкого опанування і ефективного використання мови Python в своїй професійній діяльності, основними тенденціями розвитку цієї мови програмування і використання Python для взаємодії з ChatGPT.

Спікеркою мітапу була пані Вікторія Онищенко, доктор технічних наук, професорка КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Протягом мітапу пані Вікторія розглянула такі питання:

    • Як навчитися правильно використовувати можливості, які пропонує ІТ-індустрія?
    • Як знайти натхнення для нових цілей та досягнень?
    • Як зрозуміти, чому Python — це про можливості?

Протягом мітапу слухачі мали можливість поставити свої питання як онлайн і в чаті, жваво обговорюючи основні тенденції як вивченні так і в застосуванні Python для сучасних задач різних спеціальностей..

Щира подяка пані Вікторії Онищенко та фахівцями компанії Sigma Software за організацію та проведення цікавого та корисного заходу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */