«Team building – ресурс згуртованого колективу» – захід із психологічної підтримки в МАН Житомирщини від Наталії Харитонової

Shares

Щодня в освітньому процесі освітяни докладають багато зусиль для того, щоб учні під час навчання і розвитку відчували спокій та безпеку. Психологічна підтримка вимагає неабияких зусиль та особистісних ресурсів. Так, 10 квітня 2023 р. в МАН Житомирщини відбувся захід на тему: «Team building – ресурс згуртованого колективу». Групу підтримки проводила Наталія Харитонова, завідувачка Центру соціально-психологічної підтримки «PsyLab» Житомирської політехніки.

Під час спілкування зі співробітниками Житомирського обласного Центру дитячої та юнацької творчості було застосовано одну з підтримуючих технік арт-терапії «Я» в образі геометричної фігури».

Учасники групи підтримки змогли проаналізувати як соціальна роль Я-фахівець і Я-особистість (жінка) між собою взаємодіють, чи не конфліктують, як учасники вміють переключатись від виконання обов’язків до набуття внутрішніх ресурсів.

Пані Наталія зауважила про важливість налагодження контакту у професійному колективі та вміння вибудовувати особисті кордони для збереження психологічної рівноваги.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */