Результати Благодійного стендапу у Житомирській політехніці

Shares

Результати Благодійного стендапу у Житомирській політехніці! Це були круті емоції та якісно проведений час! Разом з вами ми зібрали 13 453 грн донатів✅

Ці гроші ми передаємо на терміновий ремонт авто наших Героїв 77 ОАеМБр (необхідна заміна редуктора заднього моста вартістю 20к). Саме цю автівку містяни разом розмальовували на Михайлівській нещодавно
* перекази та фото автівки прикріплюємо в публікації

🌟Велика подяка за можливість проведення івенту USL та Stand Up Art House Kyiv за крутих коміків — Славу Бу та Костю Губеладзе! Стендап був шикарним!

Дякуємо партнерам:

❤️‍🔥Івану Кравченя, власнику MacFon за те, що долучився з надихаючою промовою та розіграв цінні сертифікати номіналами 500 грн (2шт), 1000 грн та 2000 грн!

❤️‍🔥Співзасновнику Prime GymОлегу Романову, за розіграш 10-ти безлімітних абонементів у спортзал та 5-ти абонементів для індивідуальних занять з професійними тренерами!

❤️‍🔥Директорці магазину Gorgany в Житомирі — Наталі Павленко за мотивуючу промову, розіграш 3-х сертифікатів та надання продукції для благодійної ярмарки!

Дякуємо найпопулярнішому каналу новин Житомира ✙ PZHYTOMYR, крутим паблікам — The best of Zhytomyr, Житомирській ОВА та іншим ЗМІ/медіа/публічним діячам за інформаційну підтримку!

✨Дякуємо Дмитру Євдоченко за джазове завершення вечору✨

Маленькими кроками до перемоги! СЛАВА УКРАЇНІ!

Органи студентського самоврядування

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */