Онлайн тренінг «Digital Teaching Tools: Miro Tutorial»

Shares

24 квітня 2023 року Тетяна Туровська, викладач кафедри теоретичної та прикладної лінгвістики факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя провела онлайн тренінг «Digital Teaching Tools: Miro Tutorial», що став ідеальним вибором для тих, хто хоче дізнатися про онлайн-платформу для спільної роботи та співпраці в режимі онлайн.

У ході тренінгу учасникам було представлено детальний огляд можливостей платформи Miro, включаючи створення та керування дошками, використання шаблонів та інтеграцію з іншими інструментами для роботи сучасного викладача.

Крім того, учасники дізналися про кращі практики та прийоми роботи з Miro, які підвищують ефективність підготовки занять та скорочують час на пошук необхідної інформації. Учасники насолодилися практичними можливостями платформи Miro, що дозволяють підвищити якість викладання та навчання.

Зважаючи на зростаючу популярність платформи Miro, вебінар «DigitalTeaching Tools: Miro Tutorial» став незамінним інструментом для всіх, хто хоче бути у тренді та покращити свої навички роботи з цифровими інструментами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */